Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder,

Dynasty (2017), (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.3 8,132
2016 Suç Çeşitli 7.6 5,243
2015 Dram Çeşitli 5.5 2,078
2014 Dram Çeşitli 8.1 17,261
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,490
2007 Suç Çeşitli 6.7 1,794
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 40,606
2002 Suç Çeşitli 9.3 237,005
2000 Macera Çeşitli 7.1 19,793
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019