Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder,

Dynasty (2017), (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.2 6,277
2016 Suç Çeşitli 7.6 4,950
2015 Dram Çeşitli 5.5 2,005
2014 Dram Çeşitli 8.1 16,824
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,322
2007 Suç Çeşitli 6.8 1,681
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 39,989
2002 Suç Çeşitli 9.3 229,582
2000 Macera Çeşitli 7.1 19,460
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018