Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder,

Dynasty (2017), (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.2 6,919
2016 Suç Çeşitli 7.6 5,095
2015 Dram Çeşitli 5.5 2,032
2014 Dram Çeşitli 8.1 17,013
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,434
2007 Suç Çeşitli 6.7 1,786
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 40,241
2002 Suç Çeşitli 9.3 232,425
2000 Macera Çeşitli 7.1 19,591
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018