Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder,

Dynasty (2017), (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.2 6,293
2016 Suç Çeşitli 7.6 4,953
2015 Dram Çeşitli 5.5 2,005
2014 Dram Çeşitli 8.1 16,827
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,322
2007 Suç Çeşitli 6.8 1,681
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 39,993
2002 Suç Çeşitli 9.3 229,645
2000 Macera Çeşitli 7.1 19,461
Film Altyazıları
Upgrade (9,161) Deadpool 2 (5,971) Tag (4,112) Avengers: Infinity War (3,250) Skyscraper (3,040) Adrift (2,462) The Endless (1,849) Down a Dark Hall (1,460) Ah-ga-ssi (768) Bad Samaritan (669)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,686) La casa de papel (2,067) The 100 (1,851) Better Call Saul (1,480) Yellowstone (1,333) Suits (1,143) Vikings (1,048) Friends (1,033) Westworld (1,021) Black Mirror (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018