Giriş Kayıt
Martin Kunze

Martin Kunze


Kameraman

Martin Kunze, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kameraman 5.2 721

Plato
2009 Dram Kameraman 6.8 607

Son Günler
2008 Kameraman 6.5 160
2008 Komedi Kameraman 7.6 1,105

Benim Çılgın Türk Düğünüm
2006 Komedi Kameraman    

Afrika'da Bir Yerde
2001 Biyografi Çeşitli 7.7 10,740

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 1,999
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018