Giriş Kayıt
Martin Kunze

Martin Kunze


Kameraman

Martin Kunze, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kameraman 5.3 825

Plato
2009 Dram Kameraman 6.8 655

Son Günler
2008 Kameraman 6.6 211
2008 Komedi Kameraman 7.9 1,712

Benim Çılgın Türk Düğünüm
2006 Komedi Kameraman 5.7 440

Afrika'da Bir Yerde
2001 Biyografi Çeşitli 7.6 11,601

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 2,052
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019