Giriş Kayıt
Victor Kloster

Victor Kloster


Kameraman

Victor Kloster, kameraman.

13. Cuma 3. Bölüm (1982), Cold Heaven (1991), Barbarlar (1982), (1989) Cadılar Bayramı 5: Michael Myers'ın İntikamı (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Taşıma Bölümü 6.0 736
1991 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 6,078

Cadılar Bayramı 5: Michael Myers'ın İntikamı
1989 Korku Taşıma Bölümü 5.2 29,553
1984 Macera Kameraman 6.1 12,702

13. Cuma 3. Bölüm
1982 Korku Taşıma Bölümü 5.7 40,024

Barbarlar
1982 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 5,019
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018