Giriş Kayıt
Victor Kloster

Victor Kloster


Kameraman

Victor Kloster, kameraman.

13. Cuma 3. Bölüm (1982), Cold Heaven (1991), Barbarlar (1982), (1989) Cadılar Bayramı 5: Michael Myers'ın İntikamı (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Taşıma Bölümü 6.1 682
1991 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 5,869

Cadılar Bayramı 5: Michael Myers'ın İntikamı
1989 Korku Taşıma Bölümü 5.2 27,316
1984 Macera Kameraman 6.1 12,046

13. Cuma 3. Bölüm
1982 Korku Taşıma Bölümü 5.7 38,786

Barbarlar
1982 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 4,644
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018