Giriş Kayıt
Timothy S. Kane

Timothy S. Kane


Yönetmen Asistanı

Timothy S. Kane, yönetmen asistanı.

White Irish Drinkers (2010), (1999) Aşk Oyunu (1999), (2007) On Emir (2007), (2000) Duvarların Dili Olsa 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Çeşitli 6.1 37,775
2010 Dram Çeşitli 6.9 1,652
2010 Dram Yönetmen Asistanı 3.5 1,958

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Çeşitli 6.1 140,362

Jack'in Kayık Gezisi
2010 Komedi Çeşitli 6.4 7,564

Özgür Woodstock
2009 Komedi Çeşitli 6.7 26,705

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 168,502

Haberci
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 31,946
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 8,185

Kazara Koca
2008 Komedi Çeşitli 5.6 21,517

İki Aşık
2008 Dram Çeşitli 7.0 33,088
2008 Macera Çeşitli 4.3 14,352

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Çeşitli 5.7 25,151

On Emir
2007 Komedi Çeşitli 5.0 15,852

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Çeşitli 7.8 357,934
2007 Komedi Çeşitli 7.4 468
2006 Dram Yönetmen Asistanı 4.9 2,504

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 296,651
2005 Dram Çeşitli 6.0 1,359

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 63,962

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Çeşitli 7.5 327,871
2004 Komedi Çeşitli 8.5 149,135

Seks Oyunları 3
2004 Dram Çeşitli 4.7 7,316

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Çeşitli 7.1 123,717
2002 Suç Çeşitli 6.9 16,306

Mike Gibi
2002 Komedi Çeşitli 5.2 17,101
2001 Biyografi Çeşitli 6.8 86,277

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Çeşitli 7.1 6,078

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Çeşitli 5.9 2,840

Aşk Oyunu
1999 Dram Çeşitli 6.6 28,821

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Çeşitli 4.4 90,171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018