Giriş Kayıt
Timothy S. Kane

Timothy S. Kane


Yönetmen Asistanı

Timothy S. Kane, yönetmen asistanı.

White Irish Drinkers (2010), (1999) Aşk Oyunu (1999), (2007) On Emir (2007), (2000) Duvarların Dili Olsa 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Çeşitli 6.1 37,345
2010 Dram Çeşitli 6.9 1,571
2010 Dram Yönetmen Asistanı 3.5 1,862

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Çeşitli 6.1 138,956

Jack'in Kayık Gezisi
2010 Komedi Çeşitli 6.4 7,042

Özgür Woodstock
2009 Komedi Çeşitli 6.7 26,393

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 166,538

Haberci
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 31,577
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 7,998

Kazara Koca
2008 Komedi Çeşitli 5.6 20,691

İki Aşık
2008 Dram Çeşitli 7.1 32,700
2008 Macera Çeşitli 4.2 13,344

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Çeşitli 5.7 24,850

On Emir
2007 Komedi Çeşitli 5.0 15,550

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Çeşitli 7.8 354,121
2007 Komedi Çeşitli 7.7 439
2006 Dram Yönetmen Asistanı 4.9 2,504

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 291,480
2005 Dram Çeşitli    

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 63,392

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Çeşitli 7.5 324,051
2004 Komedi Çeşitli 8.5 148,019

Seks Oyunları 3
2004 Dram Çeşitli    

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Çeşitli 7.1 123,049
2002 Suç Çeşitli 6.9 16,152

Mike Gibi
2002 Komedi Çeşitli 5.2 16,916
2001 Biyografi Çeşitli 6.8 85,690

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Çeşitli 7.1 5,788

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Çeşitli 5.9 2,676

Aşk Oyunu
1999 Dram Çeşitli 6.6 28,300

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Çeşitli 4.4 88,958
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018