Giriş Kayıt
Brian Jonason

Brian Jonason


Editör, Editör

Brian Jonason, editör, editör.

Vegas (2012), Derrida (2002), The Stranger Beside Me (2003), Bir Gece Vakti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Editör 7.2 2,285
2013 Dram Editör 6.9 707
2012 Dram Editorial Department 7.3 6,901
2011 Dram Editör 7.0 7,023
2010 Dram Editorial Department 7.4 3,667
2009 Komedi Editör 6.2 173
2007 Aksiyon Editorial Department 8.0 63,516

Bir Gece Vakti
2006 Dram Editorial Department 6.2 692
2005 Suç Editorial Department 6.9 36,250
2003 Biyografi Editorial Department 6.2 661
2002 Dram Çeşitli 5.7 779
2002 Belgesel Editorial Department 6.5 799
2000 Dram Çeşitli 6.5 828
1998 Dram Editorial Department 7.1 66,548
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018