Giriş Kayıt
Brian Jonason

Brian Jonason


Editör, Editör

Brian Jonason, editör, editör.

Vegas (2012), Derrida (2002), The Stranger Beside Me (2003), Bir Gece Vakti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Editör 7.2 2,313
2013 Dram Editör 6.9 711
2012 Dram Editorial Department 7.3 6,927
2011 Dram Editör 7.0 7,063
2010 Dram Editorial Department 7.5 3,674
2009 Komedi Editör 6.2 175
2007 Aksiyon Editorial Department 8.0 63,883

Bir Gece Vakti
2006 Dram Editorial Department 6.2 696
2005 Suç Editorial Department 6.9 36,558
2003 Biyografi Editorial Department 6.2 670
2002 Dram Çeşitli 5.7 784
2002 Belgesel Editorial Department 6.5 808
2000 Dram Çeşitli 6.5 832
1998 Dram Editorial Department 7.1 67,441
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019