Giriş Kayıt
Tamsin Jeffrey

Tamsin Jeffrey


Editör, Görsel Efekt

Tamsin Jeffrey, editör, görsel efekt.

Yıldız Tozu (2007), Kan Gölü (2008), Cehenneme 2 Adım (2009), Aşkın Peşinde (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department 7.2 87,720

Trans
2013 Suç Editorial Department 6.9 102,994

Siyahlı Kadın
2012 Dram Editorial Department 6.4 161,713

127 Saat
2010 Macera Editorial Department 7.6 315,023

Göster Gününü
2010 Aksiyon Editorial Department 7.6 485,795

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Editorial Department 5.8 38,401

Kan Gölü
2008 Korku Editorial Department 6.8 67,949
2008 Kısa Metraj Editorial Department 7.1 59

Yıldız Tozu
2007 Macera Editorial Department 7.7 234,254

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Editorial Department 6.2 8,441
2005 Dram Editorial Department 6.5 710

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 167,988

Aşkın Peşinde
2004 Komedi Editorial Department 6.1 33,290
2003 Aksiyon Editorial Department 6.5 23,846
2002 Komedi Editorial Department 6.2 3,819

Ölümün Kollarında
2002 Dram Editorial Department 5.5 15,862
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018