Giriş Kayıt
Tamsin Jeffrey

Tamsin Jeffrey


Editör, Görsel Efekt

Tamsin Jeffrey, editör, görsel efekt.

Yıldız Tozu (2007), Kan Gölü (2008), Cehenneme 2 Adım (2009), Aşkın Peşinde (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department 7.2 91,098

Trans
2013 Suç Editorial Department 6.9 103,642

Siyahlı Kadın
2012 Dram Editorial Department 6.4 163,130

127 Saat
2010 Macera Editorial Department 7.6 317,828

Göster Gününü
2010 Aksiyon Editorial Department 7.6 489,608

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Editorial Department 5.8 38,846

Kan Gölü
2008 Korku Editorial Department 6.8 68,736
2008 Kısa Metraj Editorial Department 7.1 59

Yıldız Tozu
2007 Macera Editorial Department 7.7 236,165

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Editorial Department 6.2 8,539
2005 Dram Editorial Department 6.5 725

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 170,091

Aşkın Peşinde
2004 Komedi Editorial Department 6.1 33,547
2003 Aksiyon Editorial Department 6.5 24,028
2002 Komedi Editorial Department 6.2 3,854

Ölümün Kollarında
2002 Dram Editorial Department 5.5 15,980
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019