Giriş Kayıt
Tamsin Jeffrey

Tamsin Jeffrey


Editör, Görsel Efekt

Tamsin Jeffrey, editör, görsel efekt.

Yıldız Tozu (2007), Kan Gölü (2008), Cehenneme 2 Adım (2009), Aşkın Peşinde (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department 7.2 85,903

Trans
2013 Suç Editorial Department 6.9 102,480

Siyahlı Kadın
2012 Dram Editorial Department 6.4 160,474

127 Saat
2010 Macera Editorial Department 7.6 313,184

Göster Gününü
2010 Aksiyon Editorial Department 7.6 483,452

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Editorial Department 5.8 38,029

Kan Gölü
2008 Korku Editorial Department 6.8 67,377
2008 Kısa Metraj Editorial Department 7.2 55

Yıldız Tozu
2007 Macera Editorial Department 7.7 232,715

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Editorial Department 6.2 8,359
2005 Dram Editorial Department 6.5 625

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 166,028

Aşkın Peşinde
2004 Komedi Editorial Department 6.1 33,129
2003 Aksiyon Editorial Department 6.5 23,700
2002 Komedi Editorial Department 6.2 3,601

Ölümün Kollarında
2002 Dram Editorial Department 5.5 15,794
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018