Giriş Kayıt
Simone Hofmann

Simone Hofmann (49)


Editör, Editör

Simone Hofmann, 13 Eylül 1968 doğumlu editör, editör.

Agnes ve Kardeşleri (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1968
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 42 Dram Editör    
2006 Suç Editör 7.1 129

Sakın Kapımı Çalma
2005 37 Dram Editorial Department 6.7 6,679

Agnes ve Kardeşleri
2004 36 Komedi Editör 6.8 1,567
2003 35 Dram Editör 6.5 49

İsyan
2002 34 Aksiyon Editorial Department 7.5 287,152
1981 Suç Editör 6.6 441

Olay Yeri
1970 Suç Editör 7.2 2,001
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018