Giriş Kayıt
Simone Hofmann

Simone Hofmann (50)


Editör, Editör

Simone Hofmann, 13 Eylül 1968 doğumlu editör, editör.

Agnes ve Kardeşleri (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1968
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 42 Dram Editör 6.3 122
2006 Suç Editör 7.1 137

Sakın Kapımı Çalma
2005 37 Dram Editorial Department 6.7 6,863

Agnes ve Kardeşleri
2004 36 Komedi Editör 6.8 1,632
2003 35 Dram Editör 6.4 55

İsyan
2002 34 Aksiyon Editorial Department 7.5 290,833
1981 Suç Editör 6.5 565

Olay Yeri
1970 Suç Editör 7.2 2,040
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018