Giriş Kayıt
Linda Hebert

Linda Hebert


Linda Hebert,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 1,482

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Taşıma Bölümü 6.6 7,359
1995 Korku Çeşitli 4.2 636

Kurdun Gölgesi
1992 Macera Çeşitli 5.8 755

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Çeşitli 6.7 1,779
Film Altyazıları
Venom (3,363) A Simple Favor (2,949) First Man (2,160) Roma (2,154) Between Worlds (1,379) Lukas (1,229) The House with a Clock in Its Walls (1,182) The Predator (1,101) Sky Hunter (915) Mowgli (864)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,170) Arrow (3,136) The Flash (2,127) Supernatural (2,115) Supergirl (1,705) Counterpart (1,134) La Casa de Papel (928) Friends (783) The Big Bang Theory (749) Doctor Who (725)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018