Giriş Kayıt
Linda Hebert

Linda Hebert


Linda Hebert,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Taşıma Bölümü    

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Taşıma Bölümü 6.6 6,852
1995 Korku Çeşitli 4.1 550

Kurdun Gölgesi
1992 Macera Çeşitli 5.7 674

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Çeşitli 6.8 1,647
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018