Giriş Kayıt
Todd Havern

Todd Havern


Yönetmen Asistanı

Todd Havern, yönetmen asistanı.

House of Cards (2013), Liseli Polisler 2 (2014), Çelik Yumruklar (2011), Zirveye Giden Yol (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 59,593

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 307,647

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 378,810

Kötü Komşular
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 256,915
2013 Dram Yönetmen Asistanı 8.9 409,948
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 30,447

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 68,166
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 8,460

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 85,992
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 6,775

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 204,171
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 60,575

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 278,439
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 11,410

Şantaj
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 38,038
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,831
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 727

Çapkın
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 35,539
2008 Korku Yönetmen Asistanı 5.2 3,239

Tımarhane
2008 Korku Çeşitli 5.1 4,171
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 800

Georgia Yasası
2007 Komedi Çeşitli 5.9 22,495

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 363,608

23 Numara
2007 Gizem Çeşitli 6.4 180,678

Zafer Bizimdir
2006 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.1 52,232
2006 Dram Çeşitli 5.7 2,908

Ölümüne
2006 Aksiyon Çeşitli 5.9 8,299

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Çeşitli 4.7 36,556

Karmaşa
2005 Komedi Çeşitli 2.6 7,570

Lanet
2005 Komedi Çeşitli 5.0 28,218

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 14,776

Belalı Oyun
2005 Komedi Çeşitli 6.6 9,022
2005 Dram Çeşitli    
2004 Dram Çeşitli 8.0 3,044
2004 Komedi Çeşitli 5.8 538

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.0 314,455

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 193,138
2003 Suç Çeşitli 8.2 1,756
2003 Dram Çeşitli 8.5 39,107

8 Mil
2002 Dram Çeşitli 7.1 219,281

Azap Yolu
2002 Suç 0 7.7 222,962
2001 Biyografi 0 6.8 86,074
2000 Animasyon Çeşitli 6.3 97
Film Altyazıları
Apostle (3,465) Ant-Man and the Wasp (3,375) The Meg (2,655) Destination Wedding (1,118) UFO (1,081) 22 July (1,069) Deadpool 2 (1,042) The Spy Who Dumped Me (1,015) Skyscraper (860) The Equalizer 2 (728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018