Giriş Kayıt
Todd Havern

Todd Havern


Yönetmen Asistanı

Todd Havern, yönetmen asistanı.

House of Cards (2013), Liseli Polisler 2 (2014), Çelik Yumruklar (2011), Zirveye Giden Yol (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 59,338

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 305,100

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 376,457

Kötü Komşular
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 254,993
2013 Dram Yönetmen Asistanı 8.9 405,719
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 30,310

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 67,827
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 8,460

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 85,521
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 6,775

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 203,426
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 60,023

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 277,131
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 11,410

Şantaj
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 37,831
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,831
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 727

Çapkın
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 35,358
2008 Korku Yönetmen Asistanı 5.2 3,239

Tımarhane
2008 Korku Çeşitli 5.1 4,171
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 800

Georgia Yasası
2007 Komedi Çeşitli 5.9 22,265

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 361,991

23 Numara
2007 Gizem Çeşitli 6.4 179,666

Zafer Bizimdir
2006 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.1 51,901
2006 Dram Çeşitli 5.7 2,908

Ölümüne
2006 Aksiyon Çeşitli 5.9 8,299

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Çeşitli 4.7 36,310

Karmaşa
2005 Komedi Çeşitli 2.6 7,570

Lanet
2005 Komedi Çeşitli 5.0 28,110

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 14,732

Belalı Oyun
2005 Komedi Çeşitli 6.6 9,022
2005 Dram Çeşitli    
2004 Dram Çeşitli 8.0 3,044
2004 Komedi Çeşitli 5.8 538

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.0 312,570

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 192,144
2003 Suç Çeşitli 8.2 1,756
2003 Dram Çeşitli 8.5 38,853

8 Mil
2002 Dram Çeşitli 7.1 217,001

Azap Yolu
2002 Suç 0 7.7 221,552
2001 Biyografi 0 6.8 85,701
2000 Animasyon Çeşitli 6.3 97
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018