Giriş Kayıt
Todd Havern

Todd Havern


Yönetmen Asistanı

Todd Havern, yönetmen asistanı.

House of Cards (2013), Liseli Polisler 2 (2014), Çelik Yumruklar (2011), Zirveye Giden Yol (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 59,916

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 310,223

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 381,122

Kötü Komşular
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 258,860
2013 Dram Yönetmen Asistanı 8.9 416,726
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 30,584

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 68,497
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 8,666

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 86,503
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 6,775

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 205,053
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 61,018

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 279,533
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 11,410

Şantaj
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 38,221
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 2,038
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 803

Çapkın
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 35,796
2008 Korku Yönetmen Asistanı 5.2 3,547

Tımarhane
2008 Korku Çeşitli 5.1 4,271
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 843

Georgia Yasası
2007 Komedi Çeşitli 5.9 22,635

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 365,309

23 Numara
2007 Gizem Çeşitli 6.4 181,752

Zafer Bizimdir
2006 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.1 52,511
2006 Dram Çeşitli 5.7 3,048

Ölümüne
2006 Aksiyon Çeşitli 5.9 8,817

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Çeşitli 4.7 36,848

Karmaşa
2005 Komedi Çeşitli 2.7 7,784

Lanet
2005 Komedi Çeşitli 5.0 28,463

Güzellik Salonu
2005 Komedi Çeşitli 5.5 14,959

Belalı Oyun
2005 Komedi Çeşitli 6.5 9,380
2005 Dram Çeşitli 5.2 168
2004 Dram Çeşitli 8.0 3,204
2004 Komedi Çeşitli 5.7 565

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.0 316,100

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 194,345
2003 Suç Çeşitli 8.2 1,822
2003 Dram Çeşitli 8.5 39,345

8 Mil
2002 Dram Çeşitli 7.1 221,979

Azap Yolu
2002 Suç 0 7.7 224,233
2001 Biyografi 0 6.8 86,473
2000 Animasyon Çeşitli 5.6 112
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018