Giriş Kayıt
Paul A. Hardiman

Paul A. Hardiman


Kameraman

Paul A. Hardiman, kameraman.

(1998) Bitirim İkili (1998), (2000) Uzay Kovboyları (2000), (2003) The United States of Leland (2003), (1998) Arkadaşlar ve Komşular (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 125,128

Kartal Göz
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 165,093

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Kameraman 5.2 22,893

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Kameraman 7.1 546,463
2006 Dram Kameraman 7.3 20,199

Şehrin Adamı
2006 Komedi Kameraman 5.6 7,144
2006 Komedi Kameraman 6.6 37,176

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.6 216,420

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Kameraman 6.1 123,444
2005 Komedi Kameraman 8.0 95,950
2004 Komedi Kameraman 8.5 149,981

Nip/Tuck 1
2003 Dram Kameraman 7.7 50,151
2003 Suç Kameraman 7.1 21,670

8 Mil
2002 Dram Kameraman 7.1 223,688

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 461,032
2001 Aksiyon Kameraman 7.6 41,584

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 67,421

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Kameraman 7.1 6,123

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Kameraman 7.0 215,733
1998 Dram Kameraman 6.8 9,377

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Kameraman 6.4 7,400
1998 Komedi Kameraman 7.3 3,045
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019