Giriş Kayıt
Paul A. Hardiman

Paul A. Hardiman


Kameraman

Paul A. Hardiman, kameraman.

(1998) Bitirim İkili (1998), (2000) Uzay Kovboyları (2000), (2003) The United States of Leland (2003), (1998) Arkadaşlar ve Komşular (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 123,308

Kartal Göz
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 163,782

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Kameraman 5.2 22,706

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Kameraman 7.1 539,734
2006 Dram Kameraman 7.3 20,079

Şehrin Adamı
2006 Komedi Kameraman 5.6 7,059
2006 Komedi Kameraman 6.6 36,938

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.6 215,287

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Kameraman 6.1 122,199
2005 Komedi Kameraman 8.0 95,133
2004 Komedi Kameraman 8.5 148,845

Nip/Tuck 1
2003 Dram Kameraman 7.7 49,874
2003 Suç Kameraman 7.1 21,545

8 Mil
2002 Dram Kameraman 7.1 219,485

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 454,928
2001 Aksiyon Kameraman 7.6 41,152

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 66,654

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Kameraman 7.1 6,059

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Kameraman 7.0 212,750
1998 Dram Kameraman 6.8 9,284

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Kameraman 6.4 7,350
1998 Komedi Kameraman 7.3 2,969
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018