Giriş Kayıt
Paul A. Hardiman

Paul A. Hardiman


Kameraman

Paul A. Hardiman, kameraman.

(1998) Bitirim İkili (1998), (2000) Uzay Kovboyları (2000), (2003) The United States of Leland (2003), (1998) Arkadaşlar ve Komşular (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 122,618

Kartal Göz
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 162,855

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Kameraman 5.2 22,368

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Kameraman 7.1 535,760
2006 Dram Kameraman 7.3 19,964

Şehrin Adamı
2006 Komedi Kameraman 5.6 6,550
2006 Komedi Kameraman 6.6 36,802

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.6 214,555

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Kameraman 6.1 121,467
2005 Komedi Kameraman 8.0 94,595
2004 Komedi Kameraman 8.5 148,077

Nip/Tuck 1
2003 Dram Kameraman 7.7 49,699
2003 Suç Kameraman 7.1 21,128

8 Mil
2002 Dram Kameraman 7.1 217,079

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 451,183
2001 Aksiyon Kameraman 7.6 40,832

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 66,269

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Kameraman 7.1 5,788

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Kameraman 7.0 210,934
1998 Dram Kameraman 6.8 9,211

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi Kameraman 6.4 7,066
1998 Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,823) La casa de papel (2,202) The 100 (1,996) Better Call Saul (1,565) Yellowstone (1,390) Suits (1,229) Vikings (1,168) Sharp Objects (1,166) Westworld (1,105) Friends (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018