Giriş Kayıt
Alan Handel

Alan Handel


Yapımcı

Alan Handel, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 7.5 51
2013 Belgesel Yapımcı 7.9 27
2012 Belgesel Yapımcı 8.4 156
2012 Belgesel Yapımcı 8.0 664
2012 Belgesel Yapımcı 8.1 171
2011 Belgesel Yapımcı 8.2 388
2010 Belgesel Yapımcı 7.4 390
2008 Belgesel Yapımcı 8.6 3,409
2004 Belgesel Yapımcı 7.8 283
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019