Giriş Kayıt
Linda Harper

Linda Harper


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Linda Harper, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,260
2016 Gerilim Kostüm Bölümü    
2014 Gizem Kostüm Tasarımcısı 5.6 201
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 285
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 62
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 211
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 168
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2010 Kostüm Tasarımcısı 6.3 77
2009 Gizem Kostüm Tasarımcısı 5.1 328
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 112
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 425

Olay Yeri
1970 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,010
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018