Giriş Kayıt
Theo Benton

Theo Benton


Kostüm Tasarımcısı, Yapım Tasarımcısı, Kostümcü, Sanat Yönetmeni

Theo Benton, kostüm tasarımcısı, yapım tasarımcısı, kostümcü, sanat yönetmeni.

McLeod's Daughters (2001), Wolf Creek (2016), Kurt Baskını (2015), Taş Mezar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel Ülke
2017 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 4,138
2017 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 4.2 101
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,151

Kurt Baskını
2015 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.0 2,542
2014 Korku Yapım Tasarımcısı 4.8 258
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.9 901
2014 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.6 1,094

Taş Mezar
2009 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.3 1,276
2009 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 7.4 10
2008 Kostüm Tasarımcısı 5.6 14
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,988
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 545
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 63
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018