Giriş Kayıt
Mandy Sherman

Mandy Sherman


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Amanda Sherman, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

Lost (2004), Kötü Ruh (2013), Ödünç Sevgili (2011), Alias (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amanda Sherman
Diğer Bir İsmi: Amanda Sherman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 4.2 165
2017 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.8 102
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 2,075
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 56
2016 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,942

Perşembe Olan Adam
2016 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.1 142
2015 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.2 518
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.3 473

Asabi Adam
2014 Komedi Casting 5.7 19,064
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
5.1 865
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 2,172

Kötü Ruh
2013 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 6.5 142,046

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.2 32,641

Çok Gizli
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 17,232

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 52,938

Sms Aşıkları
2011 Komedi Casting 4.0 761
2011 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,282
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 88
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2009 Komedi Casting 5.4 596

Van Wilder 3
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Hücre 2
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni    
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,063
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2007 Casting    

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Casting 6.9 294,043
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.7 1,858
2004 Macera Oyuncu Yönetmeni 8.4 438,603
2001 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.6 40,981
2000 Aksiyon Casting 7.4 515,981
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,267) Shameless (2,646) The First (2,633) Better Call Saul (2,232) Bodyguard (2,145) La Casa de Papel (1,533) The 100 (1,195) The Big Bang Theory (1,089) Take Two (1,077) Elementary (1,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018