Giriş Kayıt
Michelle McNulty

Michelle McNulty


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Michelle McNulty, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Oyuncu Yönetmeni 5.2 37
2011 Game-Show Casting
Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
6.6 10,650
2009 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.2 723
2008 Müzik Oyuncu Yönetmeni 6.8 1,097
2001 Aksiyon Casting 7.6 12,556
2000 Macera Casting 7.1 19,507
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018