Giriş Kayıt
Fiona Dann

Fiona Dann


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Fiona Dann, oyuncu yönetmeni, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 5.8 17
2012 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.3 271
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,931
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 55
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 2,058
2003 Dram Casting 5.1 1,081
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018