Giriş Kayıt
Chris Petrou

Chris Petrou (43)


Yönetmen Asistanı

Chris Petrou, 18 Aralık 1974 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen asistanı.

İkinci Şans (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Aralık 1974
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon 0 6.5 2,373

Kapı Komşusu
2006 32 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 771
2004 30 Gizem Yönetmen Asistanı    
2004 30 Dram Yönetmen Asistanı    

Kusursuz Soygun
2003 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 8,728

İkinci Şans
2001 27 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 19,188
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018