Giriş Kayıt
Chris Petrou

Chris Petrou (43)


Yönetmen Asistanı

Chris Petrou, 18 Aralık 1974 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen asistanı.

Kusursuz Soygun (2003), Redemption: The Stan Tookie Williams Story (2004), Kapı Komşusu (2006), Anonymous Rex (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Aralık 1974
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon 0 6.5 2,433

Kapı Komşusu
2006 32 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 804
2004 30 Gizem Yönetmen Asistanı 4.2 842
2004 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 2,885

Kusursuz Soygun
2003 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 8,881

İkinci Şans
2001 27 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 20,334
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018