Giriş Kayıt
Bárbara Lennie

Bárbara Lennie (34)


Oyuncu

Bárbara Lennie, 20 Nisan 1984 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Contratiempo (2016), La enfermedad del domingo (2018), Obaba (2005), Lanetli Kız (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1984
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Burcu: Boğa
8.0 (3 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Herkes Biliyor
2018 34 Suç Oyuncu 7.0 14,164
2018 34 Dram Oyuncu 7.4 2,337
2018 34 Dram Oyuncu 7.0 1,832
2017 33 Macera Oyuncu 5.6 1,032
2017 33 Suç Oyuncu 6.3 392
2017 Oyuncu 4.9 109
2016 32 Suç Oyuncu 8.1 78,001
2016 32 Dram Oyuncu 6.9 586
2016 32 Dram Oyuncu 6.3 231

Ayrık Otu
2015 31 Komedi Oyuncu 5.9 489

Sihirli Kız
2014 30 Dram Oyuncu 7.3 4,926
2014 30 Dram Oyuncu 6.5 5,166
2014 30 Dram Oyuncu 5.5 287
2014 30 Komedi Oyuncu 5.3 383
2013 Oyuncu 8.0 5

Lanetli Kız
2012 28 Korku Oyuncu 5.6 1,046
2012 28 Dram Oyuncu 5.7 268
2011 Tarihi Oyuncu 8.3 1,464

İçinde Yaşadığım Deri
2011 27 Gerilim Oyuncu 7.6 121,826
2011 27 Gerilim 5.2 461
2010 26 Komedi Oyuncu 6.5 495
2009 25 Dram Oyuncu 6.2 113

Piyanosu Olmayan Kadın
2009 25 6.1 278
2009 Macera Oyuncu 6.7 868

13 Gül
2007 23 Dram Oyuncu 6.9 1,585
2007 Oyuncu 5.7 144
2006 22 Dram Oyuncu 5.9 110
2005 21 Dram Oyuncu 6.7 926
2005 Oyuncu 5.9 231
2001 17 Komedi Oyuncu 6.3 214
1991 News Oyuncu 6.6 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019