Giriş Kayıt
Robert Zepeda

Robert Zepeda


Oyuncu

Robert Zepeda, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bobby Zepeda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 39,714
2009 Dram Oyuncu 6.8 63

Çete
2006 Suç Oyuncu 6.9 40,026
2004 Aksiyon Çeşitli 8.0 810

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Oyuncu 6.2 77,247
2002 Suç Oyuncu 7.1 8,516
Dizi Altyazıları
Vikings (9,802) Supernatural (4,032) Titans (2,196) The Gifted (1,429) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,095) Manifest (1,066) Black Mirror (1,036) Peaky Blinders (964) Friends (866)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018