Giriş Kayıt
Preston Lacy

Preston Lacy (49)


Oyuncu, Senarist

Preston Lacy, 14 Ağustos 1969 Carthage, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Jackass 2.5 (2007), Belalı Çanta (2007), Jackass 3D (2010), (2002) Jackass (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Carthage, Missouri, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 42 Belgesel Oyuncu 6.8 16,805
2010 41 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.0 52,766
2009 40 Reality-TV Oyuncu 6.9 1,460
2007 38 Belgesel Oyuncu 6.5 18,472

Belalı Çanta
2007 38 Komedi Oyuncu 4.9 1,887
2006 37 Komedi Oyuncu 1.9 16,374
2006 37 Belgesel Oyuncu
Senarist
7.1 62,323
2004 35 Komedi Oyuncu 7.5 1,741
2003 34 Macera Oyuncu 6.0 11,150

Jackass
2002 33 Belgesel Oyuncu
Senarist
6.6 75,734
2002 33 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 225
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,567
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019