Giriş Kayıt
Jay Gallagher

Jay Gallagher


Sesler

Jay Gallagher, sesler.

Pofuduk Koltuk (2005), Brokeback Dağı (2005), Çok Özel (2002), Ball & Chain (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Brokeback Dağı
2005 Dram Sesler 7.7 296,611

Pofuduk Koltuk
2005 Komedi Sesler 6.5 4,613
2004 Dram Sesler 6.0 5,695

Gün Batmadan
2004 Dram Sesler 8.1 205,052

Ocean's 12
2004 Suç Sesler 6.5 328,313
2004 Dram Sesler 6.9 5,095
2004 Komedi Sesler 5.0 555
2004 Dram Sesler 6.6 7,973

Çok Özel
2002 Komedi Sesler 4.7 9,179
2002 Dram Sesler 6.1 350

Ocean's 11
2001 Suç Sesler 7.8 469,530
2001 Western Sesler 5.7 238

Hayata Uyanmak
2001 Animasyon Sesler 7.8 56,557
2001 Gerilim Sesler 5.5 1,206

Trafik
2000 Suç Sesler 7.6 185,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019