Giriş Kayıt
Steve Allen

Steve Allen


Sesler, Müzisyen

Steve Allen, sesler, müzisyen.

Dear Santa (2011), Walk All Over Me (2007), A Very Merry Daughter of the Bride (2008), The Last Rites of Ransom Pride (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sesler 6.2 13,445
2011 Dram Sesler 6.5 2,138
2010 Macera Sesler 4.3 775
2008 Komedi Sesler 5.7 666

Kayıp Tatil
2007 Dram Sesler 5.7 178
2007 Suç Sesler
Müzik
5.7 2,065
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019