Giriş Kayıt
Carrie Goodman

Carrie Goodman


Carrie Goodman,

Zaman Yolcusunun Karısı (2009), Dehşet Sokağı (II) (2005), Acil Servis (1994), Surviving Christmas (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon 0 6.3 168,622

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram 0 7.1 131,531
2009 Gerilim 0 6.3 1,302

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç 0 5.6 20,441
2008 Komedi 0 4.2 6,211

Mimar
2006 Dram 0 5.6 1,066
2006 Komedi 0 6.9 853
2006 Komedi 0 7.4 4,527

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram 0 6.0 98,375

Ocean's 12
2004 Suç 0 6.5 328,220
2004 Komedi 0 5.4 20,702

Kumpanya
2003 Dram 0 6.4 6,000
2003 Komedi 0 6.8 662

Azap Yolu
2002 Suç 0 7.7 226,571
2001 Biyografi 0 6.8 87,230

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi 0 6.4 179,186

Erken Baskı
1996 Dram 0 7.5 10,422

Acil Servis
1994 Dram 0
Çeşitli
7.7 45,844
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019