Giriş Kayıt
Nick Thomas

Nick Thomas


Yönetmen Asistanı

Nick Thomas, yönetmen asistanı.

Camelot (2011), Alacakaranlık (2006), Botched (2007), Killing Bono (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 115,435
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 53,113

Marslı
2015 Macera Yönetmen Asistanı 8.0 666,982
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 35,677
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 23,918

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.6 329,321

Gölgede Dans
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 11,367

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 22,052

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 9.5 1,424,428
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 5,730
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 21,900

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 85,067
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 675

Beni Bırakma
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 2,017
2009 Yönetmen Asistanı 7.5 212
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 68,357
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 61,688
2007 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 212
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 6,046
2007 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 4,886

Alacakaranlık
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 12,591
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 956
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,590

Ella
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 56,583

Kral Arthur
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 151,013

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 17,877

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 118,790

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 119,081
2001 Yönetmen Asistanı 6.2 115
2000 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 654
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019