Giriş Kayıt
Vincent Bell

Vincent Bell


Yönetmen Asistanı

Vincent Bell, yönetmen asistanı.

Nedime (2004), Au nom de ma fille (2016), Le dernier diamant (2014), Mes trésors (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 94
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 1,466
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 1,815
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,072
2015 Yönetmen Asistanı 5.9 692
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 1,387
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 317
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 178
2007 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 222

Güneşin Sıcağında
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 345

Hayatta İki Kez
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 595
2006 Dram 0 6.4 2,628
2006 Suç Yönetmen Asistanı 4.2 173

Nedime
2004 Gerilim Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.7 2,505

Part-Time Cops
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 1,020
2001 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 330
- Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019