Giriş Kayıt
Chris Winter

Chris Winter


Sesler, Görsel Efekt, Müzisyen

Chris Winter, sesler, görsel efekt, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 Aksiyon Çeşitli 7.8 220,923

Yaratık: Covenant
2017 Korku Çeşitli 6.4 221,820
2016 Dram Müzik 6.4 95

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Sesler 7.4 433,427

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Sesler 7.8 560,433

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
7.9 714,726

İmparator
2012 Savaş Sesler 6.5 12,143

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 200,815

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 469,065
2011 Western 6.1 707

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt
Müzik
6.7 144,276
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,031,555

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Müzik 7.9 599,427

Su Atı
2007 Macera Çeşitli 6.5 35,384
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
7.2 363,093

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Sesler 8.9 1,470,732

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Sesler 8.7 1,330,050

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Sesler 8.8 1,487,499
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019