Giriş Kayıt
Takashi Itô

Takashi Itô


Oyuncu

Takashi Itô, oyuncu.

Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu    

Beni Koruyacak Kimse Yok
2008 Dram Oyuncu 6.9 292

Closed Diary
2007 Dram Oyuncu 6.8 333
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,216
2006 Dram Oyuncu 6.5 110
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019