Giriş Kayıt
Rebecca van Unen

Rebecca van Unen (43)


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yönetmen Asistanı

Rebecca van Unen, 12 Ekim 1975 Gent, Oost-Vlaanderen, Belçika doğumlu oyuncu yönetmeni, casting, yönetmen asistanı.

Kış Ayazında Savaş (2008), Jongens (2014), Bir Kadın Doktora Gidince (2009), Wolf (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1975
Doğum Yeri: Gent, Oost-Vlaanderen, Belçika
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 180
2017 42 Aksiyon Casting 4.8 6,136
2017 42 Dram Casting 6.7 170

Cehennem
2016 41 Gizem 7.1 29,589
2016 41 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 976
2015 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,329
2015 40 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.9 411
2015 Dram Casting 8.4 121,905
2015 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 385
2014 39 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
5.6 194
2014 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 35
2014 39 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.8 463
2014 39 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 309
2014 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 318
2014 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 10,516
2014 39 Dram Casting 6.5 465
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 19
2013 38 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 3,186
2012 37 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.7 373
2012 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,252
2012 37 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,996
2012 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,229
2011 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 477
2011 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 98
2011 36 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 195
2010 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 191
2010 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 357

Bir Kadın Doktora Gidince
2009 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 4,959

Kraliçem Karo
2009 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 859

Tek Günlük Ömür
2009 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 583

Minik Kurbağalar
2009 34 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.7 221

Derine Kazınmış Yaralar
2009 34 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 593

Dünya ve Desie
2008 33 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 958

Kış Ayazında Savaş
2008 33 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,477
2007 32 Dram Casting 6.6 1,086
2007 32 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.2 21
2007 Aile Oyuncu Yönetmeni 6.5 318
2006 31 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.9 1,456
2006 31 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 277
2006 31 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 4.8 255
2005 30 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 397
2005 30 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 3,168
2002 Oyuncu Yönetmeni 7.9 299
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019