Giriş Kayıt
Sebastian Weidner

Sebastian Weidner


Görsel Efekt

Sebastian Weidner, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Kimim?
2014 Gerilim Görsel Efekt 7.6 38,200
2009 Komedi Görsel Efekt 6.6 1,078

Anarşistin Karısı
2008 Dram Görsel Efekt 6.3 472
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 968
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 1,718

Fareler
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 359
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018