Giriş Kayıt
Sebastian Weidner

Sebastian Weidner


Görsel Efekt

Sebastian Weidner, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Kimim?
2014 Gerilim Görsel Efekt 7.6 37,497
2009 Komedi Görsel Efekt 6.6 1,065

Anarşistin Karısı
2008 Dram Görsel Efekt 6.3 465
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 942
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 1,695

Fareler
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 359
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018