Giriş Kayıt
Jamie Reid Tait

Jamie Reid Tait


Jamie Reid Tait,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 450,263

Tam Gaz
2007 Komedi Çeşitli 6.7 68,914

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 178,687

Küçük Adam
2006 Komedi Çeşitli 4.4 45,753

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Çeşitli 4.6 26,484

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Çeşitli 5.0 42,157

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Çeşitli 5.8 102,027

Noel Baba 2
2002 Komedi Çeşitli 5.6 44,659

Uykusuz
2002 Gizem Çeşitli 7.2 251,452

Kar Köpekleri
2002 Macera Çeşitli 5.1 23,336
2002 Korku Çeşitli 7.7 1,189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019