Giriş Kayıt
Yordan Stoyanov

Yordan Stoyanov


Sanat Bölümü, Kameraman

Yordan Stoyanov, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 275,413

Yıldız Kaçakları
2009 Korku Sanat Bölümü 4.4 950

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 19,395

Tetikçi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 7,330

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Sanat Bölümü 5.6 68,006
2006 Dram Sanat Bölümü 5.1 7,610

Kontrat
2006 Dram Sanat Bölümü 5.7 22,350

İçimizdeki Düşman
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 4,367
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 395

Durdurulamayan
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 4,482

Yaratık İstilası
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 728
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 2.7 484

Görev
2001 Aksiyon Kameraman 4.7 7,317
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019