Giriş Kayıt
Mu-hyeon Son

Mu-hyeon Son


Müzisyen

Mu-hyeon Son, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Müzik 6.3 370

Hapishane Kaçakları
2002 Komedi Müzik 6.2 330
2002 Komedi Müzik 5.6 138
2001 Komedi Müzik 6.6 408

Benzin İstasyonuna Saldır!
1999 Komedi Müzik 7.1 3,876
1996 Aksiyon Müzik 4.5 21
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018