Giriş Kayıt
Mu-hyeon Son

Mu-hyeon Son


Müzisyen

Mu-hyeon Son, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Müzik 6.4 337

Hapishane Kaçakları
2002 Komedi Müzik 6.2 296
2002 Komedi Müzik 5.6 133
2001 Komedi Müzik 6.6 380

Benzin İstasyonuna Saldır!
1999 Komedi Müzik 7.1 3,596
1996 Aksiyon Müzik 4.6 18
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018