Giriş Kayıt
Octavio Solis

Octavio Solis


Makyaj

Octavio Solis, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Makyaj 5.8 512
2011 Aksiyon Makyaj 3.6 206
2011 Komedi Makyaj 4.7 216
2009 Komedi Makyaj 4.3 41
2009 Dram Makyaj 8.3 39
2009 Komedi Makyaj 7.2 1,416
2007 Komedi Makyaj 5.8 823
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019