Giriş Kayıt
Sayed Dawood Sayed

Sayed Dawood Sayed


Sanat Yönetmeni

Sayed Dawood Sayed, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Romantik Sanat Yönetmeni 5.2 255
1995 Dram Sanat Yönetmeni 4.5 2,041
1995 Dram Sanat Yönetmeni 4.6 152
1994 Aile Sanat Yönetmeni 6.0 432
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.1 31
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019