Giriş Kayıt
Zacarías M. de la Riva

Zacarías M. de la Riva (46)


Müzisyen, Müzisyen

Zacarías M. de la Riva, 12 Ağustos 1972 Barcelona, İspanya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Automata (2014), Pet (2016), The Rezort (2015), Evrim (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Barcelona, İspanya
Diğer Bir İsmi: Zacarías Martínez De La Riva | Zacarías De La Riva
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Suç Müzik 5.4 2,957

Tadeo Jones 2: Hazine Avcısının Maceraları ve Kral Midasın Sırrı
2017 45 Animasyon Müzik 6.1 1,861
2017 45 Suç Müzik 6.2 3,781
2017 45 Animasyon Müzik 7.6 9
2016 44 Korku Müzik 5.7 13,211
2016 44 Müzik 4.6 531

Evrim
2015 43 Dram Müzik 6.0 4,950

Cesur Horoz
2015 43 Animasyon Müzik 5.8 826
2015 43 Korku Müzik 5.3 6,572
2014 42 Aksiyon Müzik 6.1 49,908
2013 41 Kısa Metraj Müzik 7.7 281

Hazine Avcısının Maceraları 3D
2012 40 Animasyon Müzik
Müzik
5.9 6,622

Lanetli Kız
2012 40 Korku Müzik 5.6 1,041
2011 39 Animasyon Müzik
Müzik
4.5 474

Mozambik'ten Sesler
2011 39 Belgesel Müzik 7.7 9
2011 39 Komedi Müzik 4.0 111

İblis
2010 38 Korku Müzik 5.0 3,359
2010 38 Kısa Metraj Müzik 7.6 71

Kabuslar Adası
2009 37 Gizem Müzik
Müzik
5.7 3,038
2009 37 Korku Müzik
Müzik
4.8 730

Anarşistin Karısı
2008 36 Dram Müzik
Müzik
6.3 472
2008 36 Macera Müzik 5.8 177
2007 35 Dram Müzik
Müzik
4.6 269

Dünyanın Merkezi
2007 35 Dram Müzik 5.9 208

Goya'nın Hayaletleri
2006 34 Biyografi Müzik 6.9 27,590
2006 34 Komedi Müzik 6.3 1,118
2006 34 Dram Müzik 5.8 1,000
2005 33 Dram Müzik 4.8 5,572
2005 33 Korku Müzik
Müzik
3.9 1,677

Real
2005 33 Belgesel Müzik 6.2 845

Rahibe
2005 33 Korku Müzik 4.1 2,893

Makinist
2004 32 Dram Müzik 7.7 322,852
2004 32 Komedi Müzik 5.2 705

Kurt Adam Avı
2004 32 Dram Müzik 5.3 3,131
2003 31 Animasyon Müzik 5.6 734
2003 31 Aksiyon Müzik 5.3 2,986

800 Damla Yaş
2002 30 Aksiyon Müzik 6.4 3,833
2002 30 Komedi Müzik 5.6 399
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018