Giriş Kayıt
Zacarías M. de la Riva

Zacarías M. de la Riva (46)


Müzisyen, Müzisyen

Zacarías M. de la Riva, 12 Ağustos 1972 Barcelona, İspanya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Automata (2014), Pet (2016), The Rezort (2015), Evrim (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Barcelona, İspanya
Diğer Bir İsmi: Zacarías Martínez De La Riva | Zacarías De La Riva
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Suç Müzik 5.5 2,294

Tadeo Jones 2: Hazine Avcısının Maceraları ve Kral Midasın Sırrı
2017 45 Animasyon Müzik 6.1 1,181
2017 45 Suç Müzik 6.2 3,058
2017 45 Animasyon Müzik    
2016 44 Korku Müzik 5.7 12,508
2016 44 Müzik 4.6 190

Evrim
2015 43 Dram Müzik 6.0 4,574

Cesur Horoz
2015 43 Animasyon Müzik 6.0 617
2015 43 Korku Müzik 5.3 6,158
2014 42 Aksiyon Müzik 6.1 49,181
2013 41 Kısa Metraj Müzik 7.8 215

Hazine Avcısının Maceraları 3D
2012 40 Animasyon Müzik
Müzik
5.9 6,345

Lanetli Kız
2012 40 Korku Müzik 5.5 933
2011 39 Animasyon Müzik
Müzik
4.6 393

Mozambik'ten Sesler
2011 39 Belgesel Müzik 7.4 8
2011 39 Komedi Müzik 3.9 103

İblis
2010 38 Korku Müzik 5.1 3,130
2010 38 Kısa Metraj Müzik 7.6 69

Kabuslar Adası
2009 37 Gizem Müzik
Müzik
5.7 2,762
2009 37 Korku Müzik
Müzik
4.8 666

Anarşistin Karısı
2008 36 Dram Müzik
Müzik
6.3 407
2008 36 Macera Müzik 5.8 166
2007 35 Dram Müzik
Müzik
4.7 254

Dünyanın Merkezi
2007 35 Dram Müzik 6.1 193

Goya'nın Hayaletleri
2006 34 Biyografi Müzik 6.9 27,122
2006 34 Komedi Müzik 6.3 1,005
2006 34 Dram Müzik    
2005 33 Dram Müzik 4.8 5,450
2005 33 Korku Müzik
Müzik
3.9 1,540

Real
2005 33 Belgesel Müzik 6.2 789

Rahibe
2005 33 Korku Müzik 4.0 2,722

Makinist
2004 32 Dram Müzik 7.7 318,064
2004 32 Komedi Müzik 5.2 669

Kurt Adam Avı
2004 32 Dram Müzik 5.3 2,918
2003 31 Animasyon Müzik 5.6 637
2003 31 Aksiyon Müzik 5.2 2,675

800 Damla Yaş
2002 30 Aksiyon Müzik 6.4 3,436
2002 30 Komedi Müzik 5.6 357
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,345) Castle Rock (2,266) Better Call Saul (1,889) The 100 (1,822) Sharp Objects (1,809) Preacher (1,590) Vikings (1,154) Westworld (1,075) Suits (1,048) Black Mirror (959)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018