Giriş Kayıt
Özgü Namal

Özgü Namal (39)


Oyuncu

Özgü Namal, 27 Aralık 1978 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Organize İşler (2005), Kurtlar Vadisi (2003), Mutluluk (2007), Beynelmilel (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1978
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
8.6 (46 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (49)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.1 850
2013 35 Romantik Oyuncu 5.7 1,231
2009 31 Dram Oyuncu 4.5 265
2009 Game-Show Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.0 404
2008 30 Komedi Oyuncu 7.1 4,113
2008 30 Komedi Oyuncu 6.4 4,403
2008 Komedi Oyuncu 6.4 88
2007 29 Dram Oyuncu 7.6 6,995
2007 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,873
2006 28 Komedi Oyuncu 7.2 6,196
2006 Dram Oyuncu    
2005 27 Komedi Oyuncu 7.4 23,471
2005 27 Dram Oyuncu 7.4 5,499
2004 26 Korku Oyuncu 2.9 3,412
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,362
2003 Dram Oyuncu 6.5 43
2002 24 Dram Oyuncu 7.3 402
2002 Komedi Oyuncu 4.0 8
2001 Komedi Oyuncu 8.2 950
2001 Aksiyon Oyuncu 3.5 25
2000 Macera Oyuncu 3.0 18
1998 Komedi Oyuncu 8.7 4,200
1998 Dram Oyuncu 6.2 52
1996 Talk-Show Oyuncu 7.2 3,134
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018