Giriş Kayıt
Özgü Namal

Özgü Namal (39)


Oyuncu

Özgü Namal, 27 Aralık 1978 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Organize İşler (2005), Kurtlar Vadisi (2003), Mutluluk (2007), Beynelmilel (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1978
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
8.6 (47 Oy)
  • Currently 172/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (49)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.1 869
2013 35 Romantik Oyuncu 5.7 1,261
2009 31 Dram Oyuncu 4.5 266
2009 Game-Show Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.0 409
2008 30 Komedi Oyuncu 7.1 4,181
2008 30 Komedi Oyuncu 6.4 4,437
2008 Komedi Oyuncu 6.2 100
2007 29 Dram Oyuncu 7.6 7,031
2007 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,920
2006 28 Komedi Oyuncu 7.2 6,231
2006 Dram Oyuncu 4.5 44
2005 27 Komedi Oyuncu 7.4 23,844
2005 27 Dram Oyuncu 7.4 5,540
2004 26 Korku Oyuncu 2.9 3,424
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,444
2003 Dram Oyuncu 6.6 45
2002 24 Dram Oyuncu 7.3 408
2002 Komedi Oyuncu 3.9 10
2001 Komedi Oyuncu 8.3 960
2001 Aksiyon Oyuncu 3.6 28
2000 Macera Oyuncu 3.0 20
1998 Komedi Oyuncu 8.7 4,269
1998 Dram Oyuncu 6.2 52
1996 Talk-Show Oyuncu 7.2 3,169
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018