Giriş Kayıt
Gerardo Madrazo

Gerardo Madrazo


Görüntü Yönetmeni

Gerardo Madrazo, görüntü yönetmeni.

The Vatican Tapes (2015), Kickboxer: Misilleme (2018), Sundown (2016), Officer Downe (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mateo Madrazo | Geraldo Madrozo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kickboxer: Misilleme
2018 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.0 2,039
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.1 1,299
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.4 1,391
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 15,520
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 74
2014 Gerilim Görüntü Yönetmeni 4.3 193
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 393
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni    
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018