Giriş Kayıt
Gerardo Madrazo

Gerardo Madrazo


Görüntü Yönetmeni

Gerardo Madrazo, görüntü yönetmeni.

The Vatican Tapes (2015), Kickboxer: Misilleme (2018), Sundown (2016), Officer Downe (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mateo Madrazo | Geraldo Madrozo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kickboxer: Misilleme
2018 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.0 3,062
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.1 1,550
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.5 1,783
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 5.0 15,385
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 204
2014 Gerilim Görüntü Yönetmeni 4.3 220
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 430
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 197
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019