Giriş Kayıt
Sarah Juel Werner

Sarah Juel Werner (26)


Oyuncu

Sarah Juel Werner, 27 Temmuz 1992 Danimarka doğumlu oyuncu.

Kardeşler (2004), Ulvepigen Tinke (2002), Ayrı Dünyalar (2008), Hayal (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1992
Doğum Yeri: Danimarka
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkinci Bir Şans
2014 22 Dram Oyuncu 6.8 4,882
2011 19 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 29
2009 17 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 117
2008 16 Dram Oyuncu 6.2 1,221

Ayrı Dünyalar
2008 16 Dram Oyuncu 7.1 2,555

Hayal
2006 14 Dram Oyuncu 7.3 2,389

Kardeşler
2004 12 Dram Oyuncu 7.5 10,327

Miras
2003 11 Dram Oyuncu 7.3 4,443
2002 10 Dram Oyuncu 6.5 521
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019