Giriş Kayıt
Andrew Huebscher

Andrew Huebscher


Görüntü Yönetmeni, Editör, Kameraman

Andrew Huebscher, görüntü yönetmeni, editör, kameraman.

The Taking (2014), Tosh.0 (2009), The Making of the Mob: New York (2015), Believers (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,361
2016 Aksiyon Kameraman 7.0 340,616
2015 Görüntü Yönetmeni 7.9 1,862
2014 Korku Görüntü Yönetmeni 6.0 21,314
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 228
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.9 368
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.3 575

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Editorial Department 6.5 63,228
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
4.4 193

Vasiyet
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 4.4 317
2010 Kısa Metraj Editorial Department 7.0 212
2009 Dram Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
4.7 559
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.3 13,690
2008 Korku Editorial Department 4.0 1,147
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 5.2 2,151
2007 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.5 1,675
2007 Dram Editorial Department 7.0 263
2007 Dram Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
5.6 564
2006 Korku Editorial Department 5.8 897
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 355

Yaşayan Ölülerin Gecesi 3d
2006 Korku Editorial Department 3.2 3,177
2006 Suç Editorial Department 4.4 1,294

Hayaletin Laneti
2005 Suç Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
5.5 1,314
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.0 517
2003 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.2 73
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019