Giriş Kayıt
Scott Altomare

Scott Altomare


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Scott Altomare, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapımcı 5.9 59
2010 Belgesel Yapımcı 7.6 315

Balta
2006 Komedi Yapımcı 5.7 26,058

Biz Ne Bilebiliriz Ki?
2004 Belgesel Yapımcı 5.3 12,678
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 1,270
1998 Komedi Çeşitli 6.3 319
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018