Giriş Kayıt
Scott Altomare

Scott Altomare


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Scott Altomare, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapımcı 5.9 59
2010 Belgesel Yapımcı 7.6 315

Balta
2006 Komedi Yapımcı 5.7 26,288

Biz Ne Bilebiliriz Ki?
2004 Belgesel Yapımcı 5.4 12,740
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 1,280
1998 Komedi Çeşitli 6.3 322
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019