Giriş Kayıt
Jae-mo Ahn

Jae-mo Ahn (39)


Oyuncu

Jae-mo Ahn, 19 Eylül 1979 doğumlu oyuncu.

Vahşet Şehri (2006), Eyvah Karım Mafya (2001), Kuş Kafesi Oteli (1998), Injeong sajeong bol geot eobtda (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1979
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Tarihi Oyuncu 8.5 21
2010 Dram Oyuncu 7.2 28
2010 Oyuncu    

Kral Geunchogo
2010 Aksiyon, Dram, Tarihi, Savaş Oyuncu    
2010 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 28 Oyuncu    

Vahşet Şehri
2006 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,007

7 Kesen Efsanesi
2006 27 Komedi Oyuncu 6.3 309
2005 Oyuncu    
2003 Oyuncu    

Baby Alone
2002 23 Komedi Oyuncu 4.7 24
2002 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 22 Oyuncu    

Eyvah Karım Mafya
2001 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,967
2001 22 Komedi Oyuncu 6.2 157
1999 20 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,711

Kuş Kafesi Oteli
1998 19 Dram Oyuncu 7.1 1,527
1998 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019