Giriş Kayıt
Aaron Parry

Aaron Parry


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Aaron Parry, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 449,214

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 196,528

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 399,030

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 164,331

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 175,596

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 467,411

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 356,038

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 488,004

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 138,248
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 68,226
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 346,145

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 556,265
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 53,081

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 774,719
2015 Macera Görsel Efekt 7.1 179,062

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 479,404

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 230,706

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 531,658

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 189,731

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 766,591

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 636,070

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Çeşitli 6.0 42,763

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 149,581

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 191,007

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 918,298

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 136,158
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 343,124

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 643,230

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 153,705

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 107,909

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.8 101,252
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 394,972

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 439,530

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 442,848

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 673,311

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 164,552

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 181,347

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 141,860

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,155,526

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 237,111

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 642,841
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 663,035

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 147,611

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 60,500
2010 Belgesel Görsel Efekt
Yapımcı
7.0 52,890

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 136,386
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 1,228
2008 Animasyon Yapımcı 6.5 2,594

Parti Hayvanları
2006 Animasyon Yapımcı 5.6 24,616

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Yapımcı 7.0 69,890
2001 Animasyon Yapımcı 6.3 29,359

Demir Dev
1999 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.0 154,855

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.3 13,247

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 942,360
1996 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.4 139,051
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019