Giriş Kayıt
Elsa Peterson

Elsa Peterson (72)


Oyuncu

Elsa Peterson, 23 Aralık 1897 Aajerun, Danimarka doğumlu oyuncu.

Bayan Şeytan (1930) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1897
Doğum Yeri: Aajerun, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Elsa Petersen
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahane Macera
1957 60 Romantik Oyuncu 7.1 23,112

80 Günde Devr-i Alem
1956 59 Macera Oyuncu 6.8 21,612

Gazeteciler savasi
1952 55 Suç Oyuncu 7.2 2,553
1951 54 Komedi Oyuncu 6.4 510
1950 53 Komedi Oyuncu 6.4 36
1947 50 Suç Oyuncu 7.2 630
1947 50 Dram Oyuncu 7.4 2,007
1941 44 Komedi Oyuncu 7.7 10,768
1940 43 Suç Oyuncu 6.5 327
1937 40 Komedi Oyuncu 6.9 1,573
1937 40 Dram Oyuncu 8.0 946
1936 39 Dram Oyuncu 6.9 147

Altın Ok
1936 39 Komedi Oyuncu 6.8 774
1935 38 Komedi Oyuncu 6.3 265

Bayan Şeytan
1930 33 Müzikal Oyuncu 6.6 699
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019