Giriş Kayıt
Brendan Connor

Brendan Connor


Oyuncu

Brendan Connor, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Brendan Conner
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yılın Başkanı
2006 Komedi Oyuncu 6.2 30,384

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Oyuncu 7.5 210,509
2005 Dram Oyuncu 7.1 496
2004 Biyografi Oyuncu 4.9 117
2003 Komedi Oyuncu 5.6 524
2002 Komedi Oyuncu 8.0 58,984
2002 Dram Oyuncu 6.5 350
2001 Dram Oyuncu 5.5 1,051
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,544
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019