Giriş Kayıt
Sara Bennett

Sara Bennett


Görsel Efekt, Oyuncu

Sara Bennett, görsel efekt, oyuncu.

Sherlock (2010), Çılgın Joe (2013), Torchwood (2006), Çatlaklar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 225,527
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 165,141

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 360,251
2016 Oyuncu 6.4 1,912

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 671,570

Gökdelen
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 33,385

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Görsel Efekt 4.9 51,240
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 419,551
2014 Komedi Görsel Efekt 6.3 2,588

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 163,662

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 136,628
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 134,621

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 60,865

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Görsel Efekt 6.6 42,578

Sefiller
2012 Dram Görsel Efekt 7.6 283,971

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 233,369

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 257,646
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.6 84
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.9 275

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 128,435
2010 Suç Görsel Efekt 9.2 693,893
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,848

Çatlaklar
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 17,941
2009 Dram Görsel Efekt 6.5 1,772
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 1,479
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 65,582

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 240,404
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 36,476
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 182,618

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 484,493

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 485,182

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Görsel Efekt 6.9 17,925

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 488,673

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 119,550

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Görsel Efekt 7.7 337,399

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 565,449
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 184,597
2001 Suç Görsel Efekt 6.8 235,755

Babe Şehirde
1998 Macera Görsel Efekt 5.8 29,228
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019