Giriş Kayıt
Anubhav Sinha

Anubhav Sinha (53)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Anubhav Sinha, 22 Haziran 1965 Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Ra.One (2011), Mulk (2018), Tum Bin...: Love Will Find a Way (2001), Dus (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1965
Doğum Yeri: Allahabad, Uttar Pradesh, Hindistan
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 53 Dram Yönetmen 6.4 11,132
2016 51 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.8 983
2014 49 Gerilim Yapımcı 4.4 885

Pembe Çete
2014 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 1,937
2013 48 Gerilim Yapımcı 4.8 204
2011 46 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.8 35,388

Cash (I)
2007 42 Aksiyon Yönetmen
Senarist
3.4 1,656
2006 41 Dram Yönetmen 4.5 384
2005 40 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.5 2,772
2004 39 Müzikal Senarist 5.5 125
2001 36 Dram Senarist
Yönetmen
7.5 2,759
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019