Giriş Kayıt
Andrew Shulkind

Andrew Shulkind


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andrew Shulkind, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andrejz Shulkinski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Görüntü Yönetmeni 6.3 43,355

Ölüm Odası
2017 Korku Görüntü Yönetmeni 4.8 9,192
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 13,375
2015 Kısa Metraj Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.9 31
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 161

Liseli Polisler
2012 Aksiyon 7.2 463,594

Beni Bırakma
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 5.4 303
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 68

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 80,773
2005 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.9 263,885
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 2.4 557

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Kameraman 6.0 96,277

İskelet Anahtar
2005 Korku Kameraman 6.5 97,527

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
5.4 21,369
2004 Komedi Kameraman    

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 34,943

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
6.3 340,285

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 230,584

Salton Denizi
2002 Suç Kameraman 7.2 28,181

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 267,946

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Kameraman 5.6 98,791
1999 Dram Kameraman 8.7 53,586
1995 Aksiyon Kameraman 8.1 459
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018