Giriş Kayıt
Andrew Shulkind

Andrew Shulkind


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andrew Shulkind, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andrejz Shulkinski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Görüntü Yönetmeni 6.3 45,955

Ölüm Odası
2017 Korku Görüntü Yönetmeni 4.8 9,543
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 13,594
2015 Kısa Metraj Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.9 31
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 161

Liseli Polisler
2012 Aksiyon 7.2 466,288

Beni Bırakma
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 5.4 303
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 69

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 81,444
2005 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.9 264,989
2005 Korku Görüntü Yönetmeni 2.4 579

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Kameraman 6.0 97,066

İskelet Anahtar
2005 Korku Kameraman 6.5 98,155

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
5.4 21,456
2004 Komedi Kameraman 6.1 1,117

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 35,370

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
6.3 342,001

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 231,730

Salton Denizi
2002 Suç Kameraman 7.2 28,279

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 269,281

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Kameraman 5.6 99,210
1999 Dram Kameraman 8.7 54,064
1995 Aksiyon Kameraman 8.1 465
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018