Giriş Kayıt
Remington Scott

Remington Scott


Görsel Efekt

Remington Scott, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 1,348
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 439,614

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 152,454

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 443,134

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 256,458

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 480,459

Animatrix: Osiris'in Son Uçuşu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 6,287

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,291,000

Final Fantasy
2001 Animasyon Görsel Efekt 6.4 77,001
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018