Giriş Kayıt
Alex Roe

Alex Roe


Oyuncu

Alexander Michael Roe-Brown, Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Halka 3 (2017), Forever My Girl (2018), Siren (2018), Hot Summer Nights (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexander Michael Roe-Brown
Doğum Yeri: Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Alex Roe-Brown
Boyu: 1.84 m
4.5 (2 Oy)
  • Currently 90/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.1 7,721
2018 Dram Oyuncu 6.7 9,269
2017 Dram Oyuncu 6.4 7,050

Halka 3
2017 Dram Oyuncu 4.5 33,488

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 89,450

Keskin Nişancı: Miras
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,921
2002 Dram Oyuncu 7.9 784

Şeytan Tohumu
2000 Korku Oyuncu 4.1 1,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019