Giriş Kayıt
Seth Meyers

Seth Meyers (49)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Seth Adam Meyers, 28 Aralık 1973 Bedford, New Hampshire, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

2013 yılının Eylül ayında Alexi Ashe Meyers ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Dünyanın Merkezine Yolculuk (2008), The Lonely Island: Natalie's Rap (2006), Saturday Night Live (1975), Mucizeyi Kadınlar Yaratır (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Seth Adam Meyers
Doğum Tarihi: 28 Aralık 1973
Doğum Yeri: Bedford, New Hampshire, ABD
Takma İsmi: Los Sucko Grande
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
3.0 (1 Oy)
  • Currently 60/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 News Oyuncu 6.2 55
2022 49 Spor Oyuncu 8.9 99
2021 Komedi Oyuncu 7.8 173
2020 Kısa Metraj Yapımcı 5.7 266
2020 Belgesel Oyuncu 4.0 22
2020 47 Belgesel Oyuncu 8.2 6,637
2019 Komedi Oyuncu 5.4 7

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71

Gece Kuşu
2019 46 Komedi Oyuncu 6.5 40,082
2019 46 Belgesel Oyuncu 7.0 24,763
2019 46 Belgesel Oyuncu 7.0 17,032
2019 Komedi Oyuncu 7.9 603
2017 Komedi Yapımcı 7.4 16,255

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 329
2017 44 Belgesel Oyuncu 7.3 7,669
2017 Komedi Oyuncu 7.6 8,253
2015 Oyuncu 6.4 427
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 7,764
2015 42 Belgesel Oyuncu 6.8 367
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
8.1 2,139
2015 Reality-TV Oyuncu
Senarist
6.8 853

Diktatörle Görüşme
2014 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 347,881
2014 Oyuncu
Senarist
6.6 448
2014 Reality-TV Oyuncu
Senarist
7.2 924
2013 Oyuncu 6.9 395
2013 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.3 1,581
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 227
2013 40 Komedi Oyuncu 7.7 64
2012 39 Müzikal Oyuncu 7.8 80
2012 Komedi Oyuncu 7.5 34,485

Yılbaşı Gecesi
2011 38 Komedi Oyuncu 5.6 88,687

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 38 Komedi Oyuncu 5.0 21,048
2010 37 Oyuncu 7.1 208
2010 37 Aksiyon Yapımcı 5.6 46,842
2010 37 Belgesel Oyuncu 7.2 438
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,700

Unutulmaz Tatil
2009 36 Komedi Oyuncu 4.8 4,783

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 35 Komedi Oyuncu 6.6 94,837

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 129,595

Tam Gaz
2007 34 Komedi Yapımcı 6.7 92,076

Amerikan Rüyaları
2006 33 Komedi Oyuncu 5.5 25,119
2006 33 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 678
2005 Komedi Oyuncu 9.0 679,485
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,474
1996 News Oyuncu 3.2 905
1994 News Oyuncu 3.2 941
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,715
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,153
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,840
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,257
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 781
1981 News Oyuncu 3.6 2,707
1975 Komedi Senarist
Oyuncu
Çeşitli
8.0 51,563
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 4,235
1952 News Oyuncu 4.6 2,408
1947 News Oyuncu 5.6 670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023